Breng dé barista-kwaliteit koffie naar het werk met een koffieautomaat voor zakelijk gebruik van KoffieMatters!”Koffie is natuurlijk onmisbaar op het werk. Iedereen begint zijn/haar dag vaak met een kopje koffie. Wij bieden een speciaal assortiment in koffieautomaten voor zakelijk gebruik.

Het grote verschil tussen zakelijke- en particuliere machines is dat de zakelijke koffieautomaten geschikt zijn voor hogere volumes. De apparaten zijn er simpelweg voor gemaakt om meer koffie te zetten dan reguliere apparaten.Maar welke koffiemachine past het beste bij uw bedrijf? Wij bieden een assortiment voor zowel klein-,  middel- als groot zakelijk gebruik. Hierdoor kunt u ook voor een horeca koffiemachine bij ons terecht. Daarnaast is het ook mogelijk om zakelijk een koffieautomaat te leasen

Resultaat 1–12 van de 23 resultaten wordt getoond

Koffieautomaat kopen voor zakelijk gebruik

Wilt u een koffieautomaat voor zakelijk gebruik? Voor een bedrijfs koffiemachine u bij Koffie Matters zeker aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment in verse koffiemachines. Dit wil zeggen dat wij alleen machines met verse bonen verkopen. Een koffiemachine kopen doet u natuurlijk niet zomaar. Het is een investering in een hoogwaardig product waar u jarenlang plezier van wilt hebben. Bekijk hier onze koffiemachine klein zakelijk  wanneer u een klein apparaat nodig heeft!

SAECO professionele koffiemachines

Saeco LogoU vindt bij ons een ruim assortiment in Saeco koffiemachines. Voordat u een nieuwe zakelijke koffieautomaat aanschaft is het handig om de koffie wensen van uw medewerkers te inventariseren. Hierdoor kunt u al snel een duidelijk beeld krijgen van welk type machine het beste bij u past. U kunt ze vragen stellen als: ‘Welke koffievariaties moet ik aanbieden?’

Daarnaast kunnen wij u natuurlijk ook adviseren over de zakelijke koffieautomaat die het beste bij u past.

Het ‘Niks moet, alles mag!’ principe

Niks moet, Alles mag bij Koffie Matters!Bij Koffie Matters werken we volgens het ‘Niets moet, alles mag’ principe. Dit houdt in dat we een scala aan service aanbieden, maar u niet verplicht bent om deze af te nemen. Zo kunnen we onze klanten altijd een perfecte maatoplossing bieden. Wij denken dan ook graag met u mee. Sommige bedrijven hanteren contracten met verplichte afnames van onder andere koffiebonen of onderhoud. Wij bieden diverse onderhoudspakketten die speciaal samengesteld zijn voor koffieautomaten voor zakelijk gebruik.

Onze service

Hierbij kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice, onderhoud op locatie of zelfs leen-machines*. Daarnaast beschikken we over een eigen technische dienst die gespecialiseerd is in de meest complexe reparaties. Alle reparaties worden dus altijd uitgevoerd door een professional. Wilt u liever een koffiemachine leasen? Dat kan!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of heeft u vragen over een zakelijke koffieautomaat met bonen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

*Het kan voorkomen dat er in sommige gevallen niet voldoende leen-machines beschikbaar zijn