Jura Impressa C9 (gereviseerd)

499,00

De Jura Impressa C9 is compact, heeft een schitterend design en misschien nog wel mooiere koffie. Ondanks het compact design is de Jura Impressa C9 een volwaardige volautomaat. Met druk op de toets zet de machine koffie, espresso of cappuccino

Uitverkocht

Artikelnummer: Jura_Impressa_C9__gereviseerd_ Categorieën: ,

Beschrijving

Productbeschrijving

De Jura Impressa C9 is compact, heeft een schitterend design en misschien nog wel mooiere koffie. Ondanks het compact design is de Jura Impressa C9 een volwaardige volautomaat. Met druk op de toets zet de machine koffie, espresso of cappuccino. De machine is net als de Jura C5 ontworpen voor gebruiksgemak. Het eenvoudige logische bedieningsconcept in combinatie met het display zorgt ervoor dat iedereen met deze machine overweg kan. Met behulp van het handige One Touch systeem zet u met druk op de knop uw favoriete cappuccino. De machine is volledig instelbaar op hoeveelheid en sterkte. Met de 2.1 liter watertank en 250 gram bonen reservoir is de Jura Impressa C9 uitermate geschikt voor bij u thuis, voor iedere koffie liefhebber.

De Jura Impressa C9 hebben wij volledig gereviseerd. De zetgroep en het drainage ventiel zijn voorzien van nieuwe ringen/pakkingen. Alle slangen O-ringen zijn vervangen en de machine is gecontroleerd op lekkages. Het maalwerk is gereinigd en voorzien van nieuwe maalschijven. De machine is intern en extern gereinigd en volledig ontkalkt.

De Jura Impressa C9 kenmerkt zich door het strakke design en uitgebreide mogelijkheden

Voor onze zakelijke klanten: Dit betreft geen BTW product, vraag naar de mogelijkheden.

Specificaties

Gewicht 0.000 kg
Afmetingen 35 × 29 × 44 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Koffiesterkte standen

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , , , , , ,

Aantal kopjes per dag

Maalinstellingen

Materiaal

Melkopschuimmethode

Opties

Soort bediening

Vermogen (Watt)

Type verwarming

Andere suggesties…