Gaggia Milano Deco 3 groep

Prijs op aanvraag

De Gaggia Deco heeft zo’n mooi design dat de machine zijn originele naam hoort te houden. De legendarische Gaggia style en de nieuwste technieken.

Beschrijving

De Gaggia Deco heeft zo’n mooi design dat de machine zijn originele naam hoort te houden. De legendarische Gaggia style en de nieuwste technieken in één machine. De machine is opgebouwd met de verfijnste materialen en is leverbaar in een twee- en een driegroeps machine.


Gaggia Deco

Het schitterende design van de Gaggia Deco zegt genoeg, een echte musthave voor elke horecazaak waar de koffiemachine mag stralen. De machine is van RVS en geverfd staal. De behuizing van de machine is bordeauxrood, het front van de machine is van RVS. De machine heeft een duidelijk en goed leesbaar display en duidelijke selectie toetsen.

Hoogwaardige techniek voor de verfijnde professional

De Gaggia Deco heeft onafhankelijk verwarmde groepen. Hierdoor heeft u geen warmteverlies vanuit een boiler en zo kunt u dus de perfecte Espresso garanderen. De machine wordt geleverd als een tweegroeps- of een driegroeps uitvoering. De machine is uitgevoerd met een dubbele stoompijp, voor melkvarianten. Naast het display heeft de machine twee duidelijk afleesbare klokken voor de pompdruk en boilerdruk.

2 groeps en 3 groeps uitvoering

De machine word geleverd als een twee- of een driegroeps versie. Alle groepen worden onafhankelijk van elkaar verwarmd (PID). U kunt een hoge koffieproductie garanderen en toch kwaliteit behouden.

Installatie service

Voor meer informatie over onze service kunt u contact opnemen met service@koffiematters.nl of via 058-2896638

 

Specificaties

Gewicht 80 kg
Afmetingen 580 × 985 × 535 cm
Aantal kopjes tegelijk zetten

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Boiler inhoud

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , , ,

Aantal kopjes per dag

Materiaal

Melkopschuimmethode

Opties

, , ,

Soort bediening

Vermogen (Watt)

Type verwarming

Type gebruik

,